Ridläger

Under sommaren arrangerar vi dagridläger. De pågår från 09.00-15.30. De veckor det är hela veckoläger grillar vi på torsdag em och då brukar lägret sluta runt 18.00. På heldagarsläger rider vi oftast 2 ggr om dagen och har två teoripass. För de allra minsta har vi halvdagarsläger, då blir det oftast ett ridpass och ett teoripass per dag. När vi rider så tränar vi antingen hoppning eller dressyr i paddocken eller så rider vi ut på våra långa fina ridvägar i den vackra skogen. Vi försöker också få in mycket lek och glädje under lägren, både uppsuttet och avsuttet. Det finns möjlighet att ta med egen häst. Notera då att ponnyn/hästen måste vara säker i all hantering och ha minst samma utbildningsnivå som ridlägret har som inriktning. Anmälan till ridlägren öppnar normalt under mars/april. Först till kvarn gäller och lägren blir snabbt fyllda.

Sommaren 2023

Nu är anmälan öppen. Anmälan sker genom att ni fyller i och skickar in formuläret nedan. Vi kommer inte att ta emot anmälningar på annat sätt. Planeringen är preliminär och kan komma att justeras utifrån de anmälningar vi får in. Principen först till kvarn gäller och besked om plats skickas ut så fort planeringen är klar. Avgiften kommer att faktureras i förskott. Medlemsavgift tillkommer för de som inte redan är medlemmar i Skaftö Ridklubb. Rabatterat pris gäller de som är lektionsryttare på Skaftö Ridklubb eller deltar med egen häst (priset inom parentes).

V26,27 nybörjare, mindre rutinerade 4500kr (3400kr)

V28,29 mer rutinerade 4500kr (3400kr)

V30 knatte 2000kr (1500kr)

V31 nybörjare, mindre rutinerade 4500kr (3400kr)

Hoppas vi ses till sommaren!

Anmälan Ridläger

Vårdnadshavaren är ansvarig för anmälan. Är man minderårig skall anmälan alltid ske av vårdnadshavare. Om detta inte sker stryks anmälan från ridlägret.

Namn(Obligatoriskt)
Adress(Obligatoriskt)
ÅÅMMDD-NNNN
E-post målsman(Obligatoriskt)
Nivå
Vikt över 45 kg(Obligatoriskt)
cm
Medlemskap(Obligatoriskt)
Får vi fotografera ditt/dina barn och använda i vår verksamhet tex Facebook, kalender och liknande?(Obligatoriskt)
Samtycke(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

crossmenu